image08   Zespół Szkół Nr 3 w Sanoku to bardzo dobrze znana i pozytywnie odbierana w sanockim środowisku średnia szkoła techniczna, której nikomu zachwalać, ani polecać szczególnie nie trzeba. Od wielu lat funkcjonuje jako najlepsze Technikum, nie tylko w Sanoku, ale również okolicznych powiatach. Oferowane atrakcyjne i stałe kierunki kształcenia, wyspecjalizowani nauczyciele przedmiotów zawodowych i ogólnokształcących, życzliwa atmosfera panująca w szkole i realne perspektywy podjęcia zatrudnienia w wyuczonym zawodzie, nie tylko na lokalnym rynku pracy – to wizytówka naszej Szkoły.

 

Czytaj więcej: Dni otwarte w naszej szkole

S1
240 uczniów z województwa podkarpackiego otrzymało stypendia Prezesa Rady Ministrów i Ministra Edukacji Narodowej. Wyróżnionym pogratulowały wojewoda podkarpacki Ewa Leniart i podkarpacki kurator oświaty Małgorzata Rauch.

 

    W naszej szkole już po raz drugi stypendium otrzymał uczeń klasy 4 TI Marcin Kocioła.

Gratulujemy!

 

Czytaj więcej: Stypendium Prezesa Rady Ministrów i Ministra Edukacji Narodowej

image04 Minęła już prawie połowa naszego pobytu w Irlandii. Tym razem praktyki mają miejsce w Galway. Osiemdziesięciotysięcznym mieście na zachodnim wybrzeżu Irlandii. Miejscu pełnym zarówno zabytków, ulicznych grajków i tłumów turystów jak i z mnóstwem nowoczesnych firm, gdzie przyszło nam odbywać praktyki.

Po przyjeździe zostaliśmy powitani przez Ciarę Loughlin oraz Suzi and Antony'ego Ryan – prowadzących miejscowy oddział Your International Training. Każdy otrzymał pakiet „stażysty" zawierający m.in. karte uprawniającą do korzystania z komunikacji miejskiej, karnet do centrum sportu, plan miasta oraz zestaw adresów i telefonów (rodzina goszcząca, pracodawca, pracownik YIT).

Czytaj więcej: Raport z Erasmusa+  w Irlandii

 

 

Życzenia od włoskich przyjaciół z

Istituto Tecnico Economico "P. F. Calvi w Belluno,

naszych partnerów w projektach Etwinning

Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Odwiedzając naszą stronę bez dokonania zmian ustawień swojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu.
OK