matura
 
 
W poniedziałek rozpoczynają się próbne matury!
Od 22 do 24 listopada – język polski, matematyka i język angielski.
Powodzenia! 👍👍👍

 

„Można odejść na zawsze, by stale być blisko…”

ks. J. Twardowski

 

Z głębokim smutkiem i żalem przyjęliśmy wiadomość o śmierci naszej koleżanki, Iwony Brząski.

Była lubianą i cenioną nauczycielką. Zawsze życzliwa, uśmiechnięta, niezwykle zaangażowana w sprawy uczniów i życie szkoły. Praca była dla niej pasją, której się poświęcała.

 

Rodzinie składamy wyrazy współczucia.

Dyrekcja, Nauczyciele, Pracownicy i Uczniowie Zespołu Szkół nr 3 w Sanoku.

logo-zs3Erasmus-PL-2021OFICJALNE-LOGO-PROJEKTU

 

Informujemy, że w ramach projektu Erasmus+ ”Güncellenen Geleneksel Sanatlar” (Zintegrowane sztuki tradycyjne) rozpoczynamy rekrutację na wyjazd uczniów do stolicy Estonii (Tallinn), który odbędzie się w grudniu niniejszego roku szkolnego. Zainteresowane osoby proszone są o dostarczenie do koordynatora projektu (p. Kulawiak – Roman) wniosku ucznia o udział w mobilności, zgody prawnych opiekunów na wyjazd i pozostałej dokumentacji określonej w regulaminie projektu w terminie do 15 listopada 2021r.

Wzór wniosku (wraz z oświadczeniami) dostępny jest u koordynatora projektu.

 

 

 

Miło nam poinformować, że nasi przedstawiciele, biorący udział w V Biegu Erasmusa, zajęli II miejsce w kategorii „Osoby dorosłe”; w takcie godziny pokonali łącznie 50,31 km. Niniejsze wydarzenie było zorganizowane w ramach projektu „Güncellenen Geleneksel Sanatlar” (Updated Traditional Arts), realizowanego przez Zespół Szkół Nr 3 w Sanoku we współpracy ze szkołami z Turcji, Estonii, Portugalii, Hiszpanii i Włoch.

Zachęcamy młodzież, nauczycieli i społeczność szkolną do udziału w kolejnej edycji biegu w przyszłym roku. Swoją kandydaturę należy zgłosić do końca czerwca 2022r. do koordynatorki projektu – p. Edyty Kulawiak – Roman.

Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies. Odwiedzając naszą stronę bez dokonania zmian ustawień swojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu.
OK